Rubí se suma a la xarxa ‘No puc esperar!’

Continuem sumant lavabos al ‘No puc esperar!’. L’Ajuntament de Rubí s’ha adherit a la iniciativa ‘No puc esperar!’, que posa a disposició una xarxa de lavabos a persones que pateixen alguna malaltia inflamatòria intestinal.

Amb aquesta adhesió, l’Ajuntament incorpora a aquest circuit 23 espais municipals. A més, la intenció és donar a conèixer aquesta iniciativa al teixit comercial local perquè s’hi sumin i fer créixer la xarxa.

L’objectiu del projecte ‘No puc esperar!’, impulsat per ACCU Catalunya, és facilitar l’accés prioritari als lavabos a persones que sovint n’han de fer ús de manera urgent. Un carnet oficial, expedit per un metge especialista, identifica els i les usuàries d’aquest servei i un adhesiu informa dels espais que estan preparats per a aquestes situacions.

Ja hem aconseguit que més de 1.000 pacients a Catalunya facin ús d’aquesta identificació d’ús prioritari i disposen de 2.955 lavabos repartits arreu del país, gràcies als acords de col·laboració amb 92 municipis i 26 hospitals.

(Imatges cedides per l’Ajuntament de Rubí)