Col.labora

Fes-te soci/a

Vols formar part de la nostra associació? Si et fas soci o sòcia per una quota de 55€ anuals podràs tenir accés gratuït a totes les nostres activitats i projectes i rebre descomptes en els serveis personalitzats de psicologia i nutrició. I també podràs obtenir desgravacions fiscals en la teva declaració de la Renda. Els nostres socis i sòcies són l'ànima de la nostra entitat, la nostra raó de ser i ens ajuden a créixer cada dia.

Fes-te voluntari

Vols participar com a voluntari en algun dels nostres projectes ("No Puc Esperar", "Deixa'm aprendre", "Esportistes MII") o en altres activitats generals i/o de sensibilització i/o captació de fons? Necessitem voluntaris de tota Catalunya de diferents edats i perfils personals i professionals per ampliar el nostre equip i poder arribar cada dia a més persones que necessiten el suport d'ACCU Catalunya. Posa't en contacte amb nosaltres. Ens encantarà poder-te conèixer.

Fes un donatiu

Els nostres projectes, serveis i activitats es mantenen cada dia gràcies a les aportacions econòmiques i patrocinis de particulars i entitats col·laboradores. Si t'animes a fer-nos un donatiu també podràs obtenir desgravacions fiscals. Posa’t en contacte amb nosaltres, t’explicarem com fer-ho.

Herències i llegats

Fes que la teva solidaritat perduri i inclou un llegat solidari en el testament. ACCU Catalunya t’ofereix la possibilitat de seguir demostrant el teu compromís amb un món més just i col·laborador, encara que tu ja no hi siguis, sense perjudicar els teus hereus. La teva solidaritat arribarà a projectes dirigits a persones que pateixen MII i amb un acte tan senzill com és fer el testament, a més de planificar el futur dels teus, aconseguiràs que els que més ho necessiten puguin rebre suport i acompanyament.