Hotel d’Entitats de la Pau · Pere Vergés, 1, 9è 6a 08020 Barcelona

Tel. 93 314 20 62 / 655 16 96 54

[GTranslate]

Patrocinadors

Com ens ajuden

Ajuntament de Barcelona: Ens ha ofert suport amb els nostres serveis d’atenció als socis: servei de psicòleg, nutrició, advocat, coaching, mentoria, tallers (nutrició, drets laborals, coaching i altres activitats) i atenció personalitzada.També ens ofereix suport en la creació de continguts informatius generals (materials gràfics, digitals i audiovisuals) sobre la MII.

Diputació de Barcelona (Benestar social): Ens ha ofert suport amb els nostres serveis d’atenció als socis: servei de psicòleg, nutrició, advocat, coaching, mentoria, tallers (nutrició, drets laborals, coaching i altres activitats) i atenció personalitzada. També ens ofereix suport en la creació de continguts informatius generals (materials gràfics, digitals i audiovisuals) sobre la MII.

Generalitat de Catalunya (Departament de Foment de la Salut): Ens ha ofert suport amb els nostres serveis d’atenció als socis: servei de psicòleg, nutrició, advocat, coaching, mentoria, tallers (nutrició, drets laborals, coaching i altres activitats) i atenció personalitzada. També ens ofereix suport en la creació de continguts informatius generals (materials gràfics, digitals i audiovisuals) sobre la MII.

Generalitat de Catalunya (Departament de Treball, Afers Socials i Famílies): Ens ha ofert suport en la creació i implementació de sistemes i millores digitals a l’entitat (web institucional, xarxes socials, nova base de dades, millora de processos digitals, pla de comunicació digital, etc).

Fundación Banco Santander: Ens ha ofert suport en la creació i implementació de sistemes i millores digitals a l’entitat (web institucional)

Janssen: Ens ha ofert suport en els projectes “Deixa’m aprendre” i “No Puc Esperar” i també en la creació i implementació del web institucional i en la creació de continguts informatius digitals.

Takeda: Ens ha ofert suport en els projectes “Deixa’m aprendre” i “No Puc Esperar” i també en la creació i implementació del web institucional i en la creació de continguts informatius digitals.

Pfizer: Ens ha ofert suport en la creació de continguts informatius digitals.

Abbvie: Ens ha ofert suport en la creació de continguts informatius digitals.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, permet l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad