Patrocinadors

Com ens ajuden

Ajuntament de Barcelona: Ens ha ofert suport amb els nostres serveis d’atenció als socis: servei de psicòleg, nutrició, advocat, coaching, mentoria, tallers (nutrició, drets laborals, coaching i altres activitats) i atenció personalitzada.També ens ofereix suport en la creació de continguts informatius generals (materials gràfics, digitals i audiovisuals) sobre la MII.

Diputació de Barcelona (Benestar social): Ens ha ofert suport amb els nostres serveis d’atenció als socis: servei de psicòleg, nutrició, advocat, coaching, mentoria, tallers (nutrició, drets laborals, coaching i altres activitats) i atenció personalitzada. També ens ofereix suport en la creació de continguts informatius generals (materials gràfics, digitals i audiovisuals) sobre la MII.

Generalitat de Catalunya (Departament de Foment de la Salut): Ens ha ofert suport amb els nostres serveis d’atenció als socis: servei de psicòleg, nutrició, advocat, coaching, mentoria, tallers (nutrició, drets laborals, coaching i altres activitats) i atenció personalitzada. També ens ofereix suport en la creació de continguts informatius generals (materials gràfics, digitals i audiovisuals) sobre la MII.

Generalitat de Catalunya (Departament de Treball, Afers Socials i Famílies): Ens ha ofert suport en la creació i implementació de sistemes i millores digitals a l’entitat (web institucional, xarxes socials, nova base de dades, millora de processos digitals, pla de comunicació digital, etc).

Fundación Banco Santander: Ens ha ofert suport en la creació i implementació de sistemes i millores digitals a l’entitat (web institucional)

Janssen: Ens ha ofert suport en els projectes “Deixa’m aprendre” i “No Puc Esperar” i també en la creació i implementació del web institucional i en la creació de continguts informatius digitals.

Takeda: Ens ha ofert suport en els projectes “Deixa’m aprendre” i “No Puc Esperar” i també en la creació i implementació del web institucional i en la creació de continguts informatius digitals.

Pfizer: Ens ha ofert suport en la creació de continguts informatius digitals.

Abbvie: Ens ha ofert suport en la creació de continguts informatius digitals.