La Ponsètia, una fada amb colitis ulcerosa: un conte solidari per donar suport de les MII

El conte solidari escrit per la poeta i escriptora empordanesa Montserrat Cufí està destinat a donar suport econòmic a l’Equip d’investigació de l’Hospital Josep Trueta de Girona, per a les Malalties Inflamatòries Intestinals.

Aquest dissabte dia 23 d’octubre se celebra la presentació del conte solidari La Ponsètia, una fada amb colitis ulcerosa.

Aquesta història destinada al públic infantil, escrita per la poeta i escriptora empordanesa Montserrat Cufí, està destinat a donar suport econòmic a l’Equip d’investigació de l’Hospital Josep Trueta de Girona, per a les Malalties Inflamatòries Intestinals.

Presentació del conte a Figueres

La presentació del conte solidari es farà aquest dissabte 23 d’octubre a les 12 h en el Museu dels Joguets de Figueres.

L’esdeveniment estarà presentat per la Mar Casas, periodista i psicòloga infantil, i el Dr. Xavier Aldeguer, cap del Servei Digestiu de l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona, i membre del Consell Assessor d’ACCUCat, a més de l’autora, la Montserrat Cufí. La contacontes Bel Bellvehí Negre l’explicarà a la mainada.

ACCU Catalunya també hi serem en aquesta presentació, a la que us convidem si hi esteu a prop.

És imprescindible confirmar assistència, ja que les places són limitades. Podeu fer-ho al email info@mjc.cat o al telèfon 972 594 585.

On es pot comprar aquest conte solidari

Si voleu comprar el llibre, el trobareu a la LLIBRERIA L’AUCA de Figueres. El dia de la presentació també podreu comprar el vostre exemplar. Pròximament se sumaran nous punts de venda i també es podrà comprar en format ebook.