Commemorem el Dia mundial de les MII al COIB

El maig és el mes en què commemorem el Dia mundial de les Malalties Inflamatòries Intestinals. #DiaMundialdelesMII

El dilluns 27 de maig entre les 17:00h i les 20:00h ACCU Catalunya organitzarà una jornada a la sala auditori del Col·legi Oficial d’Infermeria de Barcelona (COIB) per a donar visibilitat a aquestes malalties i al rol que realitzen les infermeres especialitzades, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels afectats i donar reconeixement a aquestes professionals sota el lema “El rol de les infermeres amb les persones afectades de MII”.

Reserveu-vos el dia! L’entrada serà gratuïta. Oferirem càtering pels assistents. Per control d’assistència, si us plau, ompliu aquest formulari.

L’adreça per arribar a la sala auditori del COIB on es farà l’acte és la següent: Carrer Pujades 350, 3a planta (edifici Inbisa), 08019 Barcelona. Es troba molt a prop de la parada de metro Selva de Mar (línia 4 – groga)

Aquesta jornada compta amb el suport institucional del COIB i del GETEII (Grupo Enfermero de Trabajo en Enfermedad Inflamatoria Intestinal) i amb els patrocinis de Johnson & Johnson, Abbvie, Takeda, Lilly i Adacyte.

Descarregueu el programa de la jornada aquí.

Moltes gràcies per la vostra atenció. Us esperem!