Canvis importants que afectaran els usuaris i usuàries de l’App No Puc Esperar!

Estimats socis/sòcies d’ACCU Catalunya i usuaris/usuàries de l’App No PucEsperar!

Mitjançant aquest comunicat, ACCU Catalunya desitja informar de canvis importants que afectaran els usuaris i usuàries de l’App No Puc Esperar!.

– En què consisteix el canvi? 

A partir del pròxim 31 d’agost de 2023, Google farà un canvi tècnic en el seu mercat d’Apps (Google Play), pel qual l’App No Puc Esperar! (entre moltes altres) deixarà d’aparèixer en els resultats de cerca i no podrà tornar a ser instal·lada.

Com afectarà això al servei de NoPucEsperar i als seus usuaris/usuàries? 

La versió actual de l’aplicació No Puc Esperar! deixarà de funcionar en els pròxims mesos. ACCU Catalunya haurà de presentar una versió nova de l’aplicació No Puc esperar! perquè els usuaris/usuàries puguin continuar utilitzant el servei. Un soci i voluntari d’ACCU ha desenvolupat una versió nova de l’aplicació No Puc Esperar! per a substituir la versió antiga, la qual està en fase de proves en aquests moments. ACCU Catalunya farà pública aquesta nova App tan aviat com sigui possible.

– Què han de fer ara els usuaris/usuàries de No Puc Esperar! que no vulguin perdre accés al servei? 

És important que els/as usuaris/usuàries de l’App No Puc Esperar! es registrin al següent formulari web indicant la seva adreça de correu. ACCU Catalunya enviarà tota la informació necessària a les persones que registrin la seva adreça de correu aqui: http://eepurl.com/hfElx5

Des d’ACCU Catalunya entenem que aquests canvis poden ser una molèstia, així que tractarem d’oferir el suport tècnic necessari. Per a qualsevol dubte sobre aquest tema, els/les usuaris/usuàries poden dirigir-se a la següent bústia d’email: nopucesperar@accucat.org

Gràcies per la vostra atenció!